Styling och renovering

Så fort jag kommer in i ett hus eller en lägenhet så ser jag inte röran utan bara möjligheter.
Jag hjälper er gärna med idéer och att förverkliga er dröm. Jag har även kontakter med en del hantverkare. Harmoni Rent hjälper er även med rensning och organisering i befintligt hem.

Jag har jobbat med styling av lägenheter och hus under flera år och även arbetat på HTH-kök som inredningskonsult där jag har ritat kök och badrum. Min bakgrund som Feng Shui konsult hjälper mig se till så det blir harmoni i ditt hem, kontor eller i din butik.

Kostnaden för en homestyling innan en försäljning lönar sig nästan alltid. Med styling gör du ditt hem attraktivt för många fler som kan ha svårt att se fördelarna du alltid sett i ditt hem.Styling innebär utrensning av synliga föremål och utplacering av mindre rekvisita t ex ljusstakar, kuddar, filtar, blommor, tavlor och små lampor. Lättare städning ingår.

Kostnaden för styling är avdragsgill vid försäljning (privatpersoner), om du gör en reavinst på din försäljning, kan du skriva ner priset på stylingen med 22%.
Ring  Harmoni Rent, Annika Nilenfelt 070-6169085

img_8739 a-uterum-efter
Detta uterum behövde lite kärlek. Rensning av skräp och ut med heltäckningsmatta och upp med persiennerna. Lite vit färg fräschade upp ytterligare.

IMG_8730 1

Köksbild före och efter rensning och renovering av hus från 30-talet. Troligen renoverades köket på 50-talet. Här har vi höjt innertaket genom att ta ner det gamla taket så vi fick tillbaka originalhöjden. Tapeterna revs ner, det blev spacklat och målat. Jag flyttade vasken för att få mer arbetsyta. Vi la nytt golv och satte in ett nytt IKEA kök med träbänkskiva.

IMG_9990

IMG_9991

297153_025-jpg_resized 297153_022-jpg_resized 297153_014-jpg_resized

Här är kök nr 2, där det i lägenheten behövdes ett extra rum så matplatsen blev sovrum och köket öppnades upp mot vardagsrummet istället. Även här sattes ett IKEAkök in.

Kök nr 3, äldre hus från 1959.

IMG_6665 IMG_6664

hus-lonnberga kok-lonnbergaHär ersattes kylen med en dörr ut mot trädgården eftersom man tidigare var tvungen att gå runt för att komma ut. Bilden till höger visar den nya dörren och uteplatsen som gör trädgården mer levande. Kylen flyttades till väggen mitt emot. Rena ytor och ett sammanhängande köksparti.